Telur ikan

September 09, 2012

U know what, aku sangat suka makan telur ikan. Tak kisahlah telur ikan goreng tu digoreng, or maybe telur ikan tu masak kari ke apa ke. Yang penting ada ja telur ikan dalam ikan tu terendam dan termasak, makanya aku ngap ngap dengan lazatnya ^^ khasiatnya? Banyak. Tadi ada google sikit tentang khasit telur ikan. Apa kata korang google sama ^^ selamat menjamu selera peeps! ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. Sedap ke tlur ikan? Linda tak penah makan..hihi..

    ReplyDelete
  2. Linda : ^^ sedap syg ^^ next time goreng ikan, tengok ada telur warna kuning tau. goreng sekali je dgn ikan tu :D

    Nina : mestilah sedap. nak erk? okei cepat2 pasar sekarang! ^^

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images