super duper librarian's

September 03, 2012

assalamualaikum peeps!

aduhai. hari ni sangat sibuk. sibuk nak habiskan kerja kerja untuk arkibkan buku pusat sumber ni. sakitnya kepala nak menyelesaikan dengan secepat mungkin. due date jangan cakaplah. nasib dapat bos sebaik mungkin. kalau tak, kena overtime sorang soranglah dekat pejabat ni . huhu

but now, syukur alhamdulillah. almost done. hopely dalam minggu ni buku buku yang berada depan mata ku ini boleh di keluarkan dari bilik ni dengan sesegara mungkin. tak nak da mengadap buku belambak depan mata yang memang tak akan di usik pun lagi ^^



so. ecok will be another day continue make it done. then, malam ni wajib kena tido awal. sebab mata pun da pedih semacam. giler! dari pagi mengadap skrin pc sebab nak key in title title buku. plus rekod. ecok lusa senang nak cari buku yang di arkib kan ni. kalau lah di cari. mmm. so, lepas ni i will continue editing my pusat sumber '5s' memandangkan hari tu, hanya dapat dua bintang dari bos. syukur jugalah dapat bintang. dari tak de bintang. makanya aku di cop tak reti reti ko yatie nak buat 5s. ambik ko! ^^ da la projek 5s tak settel settel lagi. huhu.

ar, ada masa lagi nak update apa yang patut sementara nak tunggu pemandu peribadi datang mai jemput. apa pendapat korang about my new editing blog? putih bak sutera gitu ;D putih kan bersih. suci gitu. tak serabut. nak tenang tenangkan hati tu, ar korang mai sini blog aku. jangan kata aku tak bagi baca, baca la korang. da baca tu sila la komen. da komen tu, sila la klik apa yang patut kat sini :D wehuuu!

so, i stop kat sini dulu. malam kang kalau rajin, aku update lagi. babai!!!!

oh ada lagi, status nuffnang aku da bertukar. bertukar ke apa? nanti aku cerita ^^

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images