Status Non Glitterati da Berubah ke Glitterati (Thanks Nuffnang!)

September 09, 2012

assalamualaikum peeps!

till today, i'm not peling well. sound batuk pun lain macam T_T  mr selsema pun masih sudi nak menemani diriku. ntah bila nak balik umah sendiri, ntah! see. nak tulis entry pun tak de mood. blog sunyi sepi beberapa hari T_T

aku akan cuba update seada mungkin je la jawapnya T_T ye. hehe.
ok, hari tu kata payah nak jumpa coding ads nuffnang kan. tapi, bila da google punya google. search punya search, nak dapatkan coding ads tu, korang kena update survey dulu. baru dapat coding tu ^^


thanks nuffy!
thanks picha ^^ pinjam from google :D

ok. before that, beberapa hari tak jumpa coding tu. blog sepi tanpa iklan nuffnang. menjadikan status Glitterati berubah ke Non Glitterati. SEDIH! ye la, da payah payah nak dapatkan status tu, tup tup bertukar ke non pula T__T

ok, lepas tu nak letak iklan tu pun satu hal. macam tak sama je dengan sebelum ni. masalah lagi. then aku google pakai coding yang sedia ada yang otai otai bagi. yang penting letak. tapi risau juga kalau kalau nuffnang dapat detect coding nak letak tu tak sama kan. then bagi mesej dekat nuffnang

beberapa hari je baru di reply. and kata okei je iklan tu. status pula kena tunggu satu dua hari baru berubah T_T tapi la ni, nak bagitau yang status aku da Okei! weehhuuu T_T
lepas ni korang bolehlah klik iklan aku dengan berpadah padah ya T_T muah muah sayang korang!

You Might Also Like

3 comments

  1. Da berubah da status nuffnang? Bab2 nuffnang ni linda xtau sgt..huhu..;-)

    ReplyDelete
  2. berubah da syg. hari tu non skg da okei ^^

    ReplyDelete
  3. biasa la nuffnang kan tidak suka persaing

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images