Shopping Bersama Hanis Zalikha at Mad Market

September 10, 2012

assalamualaikum peeps!

thanks picha!

and i wanna say a big congrats to Hanis Zalikha. empunya blog inibelogsaya.blogspot.com tu kalau korang tak reti reti buat tak tahu sapa minah ni ^^ oh why? sebab telah terpilih menjadi pengacara baru rancangan Mad Market. program shopping travelogue gitu. dia macam program airasia travelogue bersama artis tu. tau kan? jelajah seluruh asia tu. and now turn Hanis Zalikha ni pula. tapi hanis lain sikit, beliau akan membawa kita ke tempat tempat yang paling best untuk shopping ^^ wa kan best. kalau korang yang kaki shopping then kena tahu juga tempat yang paling best shopping adalah tempat yang paling murah dan berbaloi dengan kualiti yang di sajikan. wa da macam makanan pula. :P

so korang jangan lupa saksikan episod pertama rabu ni program ni yang akan di siarkan dekat TV9 setiap jam 10.30 malam. boleh? aku? tengok dekat online je la jawapnya. sob sob. 

taniah Hanis!

You Might Also Like

3 comments

  1. wau dia dah jadi pengacara yerk...
    baguih jadi bloggerkan...

    ReplyDelete
  2. rezeki dia kan ^^ syukur alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  3. sinngah 4 tempat nie plak, intresting.... :)
    skali pergi, mesti bukak selalu...

    http://sy.my/33u3
    http://sy.my/3323
    http://sy.my/33u8
    http://sy.my/31vj

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images