Sakit Tekak dan Mata

September 18, 2012

assalamualaikum peeps :(

just now, aku rasa tak sihat lagi. kemarin petang telan dua biji panadol activefast. supaya cepat sikit hilang sakit tu. tapi, since tengahari tadi, rasa macam tak sihat pula. rasanya tonsil kot. sebab batuk macam da berlalu pergi. nak kata ada kahak lagi, tak tahu la pula. tapi sekarang ni ada something dekat tekak aku yang membuatkan aku memang rasa tak selesa.

picha pinjam pakcik google

bayangkan nak telan air pun rasa pedih semacam. tonsil kan? dan mata pun memang da berarak mendung sama. pagi tadi sekejap je duduk depan pc. nasib ar library ada one our staff pakai for taklimat. so tak dapat nak mengadap pc. at least, mata rehat seketika. tapi sekarang ni mengadap pc pun rasa macam nak letak kayu macis kat situ. uwargh!! sakit apa ka aku ini. nak demam rasanya. nak kata tanda tanda preggy, mungkin ya. tapi, memang tak preggy pun :D

ni kalau tak elok lagi malam or subuhnanti, confirm aku ambik cuti. bolehkan bos? (T_T)

sekian sampai sini sahaja entry hari ni ye. memandangkan tuan blog tak sihat. bai!

You Might Also Like

2 comments

  1. Sama Yatie! Tak sehat gak. Mmg dah demam pun. Tp ni tinggal pening2 lalat, batuk2 sket & selsema sket2. Tp pening lalat tu yg takleh nak hendel. Bila berdiri je rasa nak tumbang. Especially di tengah panas :(

    ReplyDelete
  2. hi liyaa. lama tak jenguk blog yatie kan T_T

    ar tu la. kena duduk rumah, rest, tido sepanjang masa tanpa gangguan :D
    kalau makan ubat batuk dari ospital gomen warna hitam tu, lagi la buat pening lalat melampau liyaa :(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images