REPORT! Attending Program Lalulintas Shell Peringat Negeri Sabah 2012

September 22, 2012

Good morning and assalamualaikum peeps! ;)
Ok, just now i otw ke program atas tu. Dekat tg. Aru, kota kinabalu sabah. Pagi pagi lagi sibok nak mengupdatekan diri :D memandangkan i nampak gojes today (Perasan!) dengan berbaju biru, jeans biru, shawl biru dan kasur biru :P oh sibok update dari mobile phong je. Easy way easy come kan :) itu gunanya ada mobile phong sanggih. Kekekek..
Neways, today is hari sebenar. Kamis hari tu, ada ujian bertulis on this program. Student bukan sikit. Banyak dan ramai :) but yang tu nanti la aku update lagi. Stop dekat sini dulu sebab tak nak poning kepala make entry dalam perkhidmatan awam begerak ni ;) selamat bercuti readers!

You Might Also Like

3 comments

  1. puan gojes yang gojes d pagi hari

    ReplyDelete
  2. akak x cuti pun ari nie,.. sekolah ganti.. ingat tak dulu kan dapat raya awal..?

    mmg sah gojes btol..

    ReplyDelete
  3. ;D tak gojes mana pon kan :P

    hey, selamat hari isnin ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images