REPORT! Attending Program Lalulintas Shell Peringat Negeri Sabah 2012

Good morning and assalamualaikum peeps! ;)
Ok, just now i otw ke program atas tu. Dekat tg. Aru, kota kinabalu sabah. Pagi pagi lagi sibok nak mengupdatekan diri :D memandangkan i nampak gojes today (Perasan!) dengan berbaju biru, jeans biru, shawl biru dan kasur biru :P oh sibok update dari mobile phong je. Easy way easy come kan :) itu gunanya ada mobile phong sanggih. Kekekek..
Neways, today is hari sebenar. Kamis hari tu, ada ujian bertulis on this program. Student bukan sikit. Banyak dan ramai :) but yang tu nanti la aku update lagi. Stop dekat sini dulu sebab tak nak poning kepala make entry dalam perkhidmatan awam begerak ni ;) selamat bercuti readers!

Comments

  1. puan gojes yang gojes d pagi hari

    ReplyDelete
  2. akak x cuti pun ari nie,.. sekolah ganti.. ingat tak dulu kan dapat raya awal..?

    mmg sah gojes btol..

    ReplyDelete
  3. ;D tak gojes mana pon kan :P

    hey, selamat hari isnin ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara