Our hujung minggu

assalamualaikum peeps!

if Hanis Zalikha week end lepaking dengan their family, aku juga punya cerita sendiri di hujung minggu. kiranya weekend aku seperti pita rakaman. dia akan sama seperti minggu lepas dan minggu yang telah lepas. aktiviti aku sama je aku rasa. bangun pagi sabtu, kemas suami nak pi keja. memandangkan suami bekerja on sabtu. then, kalau mata masi memanggil nak panggil beradu lagi, mula la menyusut kat tempat tido :D



da bermalas-malasan, bangun pagi memang ar kena cari makan pagi. selalunya kakak ipar da siapkan. but sometimes, masa ni la makan apa sahaja. maggie pun lantak je. bebas! wehuu. so, tak payah nak fikir apa-apa. sebab our family, tak kisah makan apa sahaja. janji halal sudah ;) then. masa untuk basuh membasuh. as usual. mandi dan lunch dan layan hindustan jam 2.oo petang pula. tak layan hindustan, adalah terselit surfing kat situ ;) as usual juga.

petang, suami balik, layan suami pula. then makan malam. then duduk lepaking dengan sepupu-sepupu dan anak-anak buah layan movie jam 9.oo malam pula. till 10.oo malam sampailah ke tengah malam. repeat semula ke minggu seterusnya. sama je. hehe. kalau dapat berjimba-jimba sekali sekala kan best. :D

selamat hujung minggu peeps!

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara