Mr. September

September 02, 2012

assalamualaikum peeps!

And hello hi mr. September ^^ sedar tak sedar kita da berada di bulan september kan. Itu bermakna kita punya tiga bulan lagi untuk melangkah ke tahun baru tahun 2013. Jika tahun ini rezeki hanya setakat itu sahaja, bersyukurlah. maka mari kita menadah tangan dan berdoa untuk tahun hadapi, rezeki insyaAllah mencurah curah ^^ insyaAllah, amin.

Just now, aku baru balik dari hospital likas, of course kota kinabalu, sabah. Teman sepupu yang demam selesema. Kesian juga tengok mengigil dari petang tadi. So, teman beliau sat. Suami drive. Tak boleh juga aku nak drive, tak pasal pasal lain pula arah tujunya :D

Sediamaklum, hospital jumpa bemacam macam manusia. Tengok wayang tadi, dialog mamat tu cakap dia tak suka hospital. Why? Sebab, hospital banyak orang mati. Hehe. And dapat mesej dari tira. Tira bekas praktikal dekat ofic. Aunty tira berada dekat hospital, canser. Baru peringkat awal katanya. Thanks god sebab dapat kesan awal. So chemo akan dibuat. Pray for aunt semoga cepat sembuh seperti sediakala. InsyaAllah ^^

Ok, aku berhenti kat sini dulu. Ecok pagi jumpa lagi ya. Good nite peeps!

You Might Also Like

4 comments

  1. hidup pasti mcm2 cerita kan.. semoga mereka2 cepat sembuh,

    ReplyDelete
  2. Hai puan gojes, blog berwajah baru..cantikkk. Sekejap je dah nak penghujung tahun kan, dalam 3 bulan ni linda berazam nk kumpul duit banyak2..hehehe

    ReplyDelete
  3. tink u baby comel ;) ah'ah pasti ada cerita tersendiri kan ;)

    ReplyDelete
  4. :D ok, cayo2 linda! kita pun nak kumpul sama la. tak banyak, sikit pun jadi la. ;)
    oh erk, da berubah sikit tapi status nuffnang pula da berubah ;( sob sob....

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images