Morning mr. friday!

morning peeps and assalamualaikum ;)

for followers yang sudi follow blog gojes blog evendo i tak kenal korang, thanks so much again. untuk kesian kali, blog ni tak la se femes mana. dan apa sahaja yang i tulis dekat sini, semuanya adalah dari naluri hati yang paling dalam empunya blog. dan mungkin ada perkataan yang tak sesuai digunapakai, i minta maaf. jejak jejak korang yang aku tak balas lagi till now, todays, minta ampun minta maaf. free giler nanti i balas balik jejak korang. sure punya.

oh, lagi satu. sometimes ada shoutmix yang i tak dapat nak tgglkan jejak, atau jejak korang tak diketahui sebab url korang tak put at my pusat pengaduan tu, then i memang tak dpt nak menolong nak balas jejak korang :D so, please please, letak url ya sesayang semua :) wa. gitu.

erm. nanti jumpa lagi. bai!

Comments

  1. morning puan gojes..finally is friday today. Huhu..mood malas nk keje la arini :)

    ReplyDelete
  2. :D opkos, jumaat je datangla part ke malas malasan ni. macam tau2 je ecok bercuti. hehe. tapi ecok kita kerja la. uwargh!!! baru plan nak bangun lambat :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara