Monday Blues T_T

September 10, 2012

assalamualaikum peeps!

super monday blues datang lagi T_T and aku masih kurang sihat di sini T_T rasa macam nak cuti. duduk rumah bersenang lenang dengan suka hati. tapi, bila dekat rumah seribu kemalasan dan kebosanan asyik bebaringan like orang berpantang after beranak pinak :D so now, aku duduk dekat ofic yang sejuk beku dan menyebabkan mr. flu aku bertambah dari kebiasaan menjadi ke luar biasaannya. makanya mata pun da jadi semacam redup medup ajak tidur T_T uwargh!!! menyesal tak cuti ambik sick leave. huh!

ar, isnin memang hari yang malas erk? sebab isnin kena banyak fikir untuk re cover paper work last week on friday. bagi orang yang tak de kerja. masuk pejabat, just touch up muka sana sini, duduk dan bersenang dan belegar legar like diva miva mungkin tak kisah la. tapi bagi orang yang bz like aku dan tak suka bila tak da kerja, monday blues memang ada dalam kamus hidup! waaaaa. sangat tak sesuai macam begggginnniiii! ok tutup part tu.

so, isnin monday blues. hari ni tak keluar lunch pon. actualy, nak diet. sebab peruts da berlimpat 3 dekat situ. tapi bila nak diet je, mesti cik puan mimi ajak keluar lunch. la ni, syukur sebab cik puan mimi kena taken her baby bawa pi klinik berjarum ^^ wehuuu! (setakat sehari je nak diet, buat apa ko yatie T_T) sob..sob..ok, aku tak bersalah!!!

let i sharing to u olls betapa muka buruk tahap kebulur tak padan dengan badan kecik tapi nak makan itu ini!

T_T
ar, sila teka yang mana satu ka aku yang tak sabar sabar nak makan dengan lazatnya. bai!

T_T da agak kan itu aku T_T
 kekeke

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images