Layari Mad Market by Hanis Zalikha at Tonton.Com.My!

assalamualaikum peeps!

dan selamat berhari minggu for u'ols ;) just now, i'm done with my suami. of coz la. tak kan suami korang pula. hehe. suami dapat call semalam, kena prepair nak ke ranau, sabah for their kerja, of coz. for one week! warghhhh. seminggu. oh ok. seminggu macam-macam boleh i buat tanpa suami di sisi. hehe. terutamanya, surfing di waktu malam menjelma. wehuuu!! dan pagi ni da gerak ke kionsom first untuk bbq company suami, then baru ke ranau, sabah. semoga perjalanan suami di berkati olehNya, selamat jalan dan selamat sampai ke destinasi. amin ;)

picha pinjam pakcik google ^^
ok for now, i starting with Hanis Zalikha. hehe. Hanis again? :D ok, akteli, i'm adore with her just right now. it because program yang tengah beliau mengacara ni. Mad Market! jalan-jalan pi tempat shoppin yang best, dengan harga yang berpatutan, pi cari makan yang tempat korang tak tahu, pi tempat spa yang menarik dan best. which is, aku suka shoppin benda-benda yang aku rasa nampak cantik je, then i will grap. tak pun duduk betempak sejam dua just for, i like that thing. tengok-tengok, then bila da puas hati, baru beli. suami tak boleh bawa sekali kalau tengah shoppin. tau-tau je la kaum adam, sometimes tak tahan dengan sikap kesabaran seperti yang dikurniakan olehNya untuk kaum hawa. betul tak sang wanita sekalian umat manusia? hehe.

then, suka makan bila nampak, eh sedapnya. apa tu. rasa dia mcm mana erk. ar, nampak je mesti rasa nak mencuba. lamp chop! ar, yang tu tak boleh tahan. that my fav number one!!!! bab makan boleh ajak suami. sebab suami suka makan. dan menjadi pengkritik utama part mana yang best dan tak best nak order makan. wehuuu. suka my suami sebut pasal makan :D ok, dalam program Mad Market pun hanis ada mention bab makan. kira penuh la tu kan. da penat-penat shoppin, harus la berhenti seketika untuk mengisi perut. tak boleh kalau jalan seharian tapi tak makan :D best!

da isi perut ye kengkawan. now, masa untuk sambung.....spa!!! yes! yes! i love aroma spa. masuk je spa, wangi-wangian semerbak kat hidung kesuma ku ini. hehe. i love this. jika di compare me and suami akteli, suami adalah orang yang paling best sama untuk bawa ke spa! selain beliau adalah pengkritik utama dalam mencantikkan diri untuk sang isteri, dan merehatkan minda dan badan di hujung minggu, yes, tanya je suami spa mana nak masuk, hes now everything! tidakkkkk!!! so, tengok Mad Market, i already told to suami, nanti nak ke semenanjung malaysia, i nak try spa dekat malaya pula. asyik dekat kota kinabalu, sabah je. kita try kat tempat lain pulak! waaaa..tak sabar. oh yes, insyaAllah, jika ada rezeki lebih, hujung tahun akan ke malaya tanah tumpah darah suami ku :D best!

ok, Mad Market episod pertama, sapa tak tengok lagi, boleh layari tonton.com.my okei. cari je Mad Market, then korang boleh tengok full episod kat situ ;) jome tengok sekarang! i stop dekat sini dulu ye. bai!

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara