Langkah Linda Blog Al-kisah Majlis Pertunangan

September 04, 2012

hello peeps!

istanbul aku datang ^^
entry khas nak buat untuk cik linda. empunya blog langkah linda ^^

taniah buat cik linda, telah selamat menjadi tunangan for encik raja, super duper kekasih hati cik linda ^^ semoga persahabatan yang telah lama terjalin, di ikat sudah menjadi tunangan dan bakal akan mengeratkan lagi dengan hubungan suami isteri (insyaAllah) akan kekal hingga ke hujung nyawa. kenapa bukan ke anak cucu? hehe. ar, tak nak la pula kalau da bercucu then stop sampai ke sana. haruslah sampai hingga ke hujung nyawa plus nafas terakhir okei ^^

oh, dia sangat super duper gojes kan? ^^ i love her pinky colour okei!

cik linda ^^
see? i told korang kan. dia sangat cantik ^^
anyone yang nak tahu about cik linda dan kisah di sebalik majlis pertunangan beliau, come klik SiNi

dengan pesanan penaja, waaa tak sabar nak tahu citer bab nikah kawen pula ^^
psst : linda, lupa nak minta izin pinjam gambar ya ^^

You Might Also Like

2 comments

  1. puan gojes..huhu, terharu wat entry khas utk linda, mane de linda cntik. bese je. Thankz a lot pn. gojes..thankz mendoakan kebahagiaan linda dan tunang..;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images