Klinik Sihat

morning and assalamualaikum peeps!

when i say hari tu i da okei, but sebenarnya i da okei dari demam. but tak okei sepenuhnya dari batuk i alami till today. then bila da lama bertahan sebab sombong nak jumpa dr. cinta, makanya kemarin petang lepas je keja terus jumpa dr. cinta :D makanya, jadilah seperti apa yang korang nampak kat bawah tu :D sapa suruh degil sangat bagi tangguh-tangguh sakit tak nak jumpa dr. cinta ;)


makan jangan tak makan 


ar, my bekfas this early morning ;)


suami bekfas :D

Comments

  1. Nak yang Suami punya bekfes tu! Hihi. Get well soon yer Puan Gojes!

    Eh, Liyaa lak dah sampai abes ubat doctor dah makan tp batuk, selsema, pening still ada. Huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. liyaa, ecok pagi bekfes mcd sama okei ;) ok, thanks. hopely sembuh dengan segera. sakit da menganggu lenaku :D

      adoi, sensaranya hidup mcm tu. kena pantang makan kot. ni, yatie minum lemon suam hari-hari. tak kira la pagi waktu bekfes, dekat ofic pun sama. lunch pun ambik juga. malam pun ambik juga :D

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih syg ;) sangat-sangat nak sembuh cepat. tak tahan da!!!! T_T

      Delete
  3. kite pn bru baik dr demam . :) err , lapar tgk gmbr tu . ahaha

    ReplyDelete
  4. semoga smbuh dgn cpt puan gojes...rajin2 mkn ubt ikut aturan..:)
    salam kenal..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara