happy week end mr sunny!

September 15, 2012

assalamualaikum peeps!

masa untuk godek godek apa yang patut kat sini. its gonna be a long long time. in malay, ia akan menjadi masa yang lama :D ahaha. oh my english! sekarang trend, kalau salah sebut in english ke or what ever, mesti ada sebut oh my english! dekat belakang ayat tu. cuba korang try. :D



ok, rasanya nak tukar header or maybe pakai header yang sama but put something kat atas header tu or maybe change terus. sebab tengok blog blog lain punya header, memang super duper cantik dan comel comel. rasa macam erk, boleh tak korang bagi header tu kat aku? :D ye, memang perasan pun.

oh neway, ketika dan di saat make a entry, jiran tetangga belah rumah ni tengah berkaroks bagai. keadaan awan memang mendung. tak tahu la nak jerebu ke tak. tapi rasanya bagai hujan nak turun kot :D oh ni mesti sebab jiran tetangga punya suara tak hebat seperti anuar zain. dan menyebabkan mr sunny segan nak menampakkan diri. main jauh jauh :D

ok edit time! bai!!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images