Fatihah Untuk Abah

September 09, 2012

ok peeps!

musim minggu pertama hari raya adalah minggu orang nak ke sana ke sini menziarahi sanak saudara kan ^^ ala, aku pun sama. makanya dengan itu i just wanna say, anyone yang banyak ketinggalan drama drama keluaran tv3 sepanjang minggu raya pertama tu, korang bolehlah tengok dekat youtube. ^^ just search kat situ. memang ada. just now, aku tengoh habiskan tengok drama Fatihah Buat Ayah. ni nak tengok sebab ada faizal hussin kat situ ^^ hehe. memandangkan faizal hussin ni da jarang sangat berlakon sekarang. so, ianya wajib tengok. lebih lebih lagi ada si nani aka armani kat situ. nani pun best je berlakon. selamba je belakon ^^

You Might Also Like

4 comments

  1. yup dear. satu otai satu super newbies yang hebat ^^

    ReplyDelete
  2. Linda suke faizal hussein..best.tp x tgok lg la drama ni,mcm sedih je..

    ReplyDelete
  3. ^^ ah'ah kita pun macam tu. bab sedih je tak suka tgk. kadang, bila tengok tv tu, separuh jalan je. ending tak nak layan da. tak mau sedih2. sob sob :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images