episod pertama mad markets by hanis zalikha (promo)

September 14, 2012

assalamualaikum peeps!

ada yang masih berada dekat dunia nyata ke? ar, mai sini layan episod pertama (promo) program Mad Markets host by Hanis Zalikha. weyuu! episod pertama ada Cik Maria Elena kat situ. bestnye. dua dua pun blogger femes memes. what i love both of them is, mereka sangat pandai berkata kata dalam english! me? oh my english la jawapnya. still learning. orang kata practice makes perfect. kan? :D jom layan!



oh neway, aku lagi tengah menanti if somebody sudi mendonlodkan episod pertama program ni, i mean yang fully then boleh di tonton dengan senang lenang :D but sementara tu, korang layan je la promo tu dulu. bai!

You Might Also Like

2 comments

  1. minat gila Cik Gojes dengan Hanis Zalikha ni?

    ReplyDelete
  2. minat juga. i mean, suka baca cara penulisan beliau. dia cantik and pandai bawa diri. ^_^ nak make entry pasal dia selalu, tak juga. ikut mood. ahahah

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images