Demam!

September 06, 2012

assalamualaikum peeps ;(

just now, aku tak berapa nak sihat. bukan hari ini bermula. tapi da masuk hari ke tiga today. segala deria rasa telah mula hilang since pagi. bayangkan makanan lazat lazat depan mata telah dimatikan dengan deria rasa yang hilang dek kerana mr selsema datang menziarah :( harap harap tak lama. sebab aku rasa da mula nak tidur sepanjang masa today.

memandangkan minggu ni kata nak abiskan 5s dan kotak kotak berlambak depan mata, makanya segalanya akan terbantut seketika. sangat sangat tak suka selsema datang! semalam da tidur awal, then dek kerana batuk berterus, tengah malam terbangun juga. huhu. ianya sangat sangat menganggu ke sedapan tidur kan? ^^ nak mimpi mimpi dengan indah pun serius terganggu :P

ok, aku stop kat sini dulu sebab tak tahan nak mengadap pc tradisional ni. bai semua!

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images