Cala Qisya Design

assalamualaikum peeps!

ada tak aku bagitau korang yang aku kuno bab-bab fashion? :D tak reti nak berfashion bagai artis. tapi hati tetap perasan bagai artis bila nak ke mana-mana :P tak tipu! ahahaha.

i'm adore with our fashionable bloggers out there. mereka sangat pandai berfashion. evendo lepaking dengan kengkawan pun, mereka still cantik bergaya. pakai je la apa pun, i still adore with them.

sebut pasal fashionable bloggers. i love Cala Qisya design. yup dekat bawah image tu ;) sangat simple mimple dan their fashion sesuai dengan usia remaja or usia macam aku (gosh age! hehe) using that design. ok, again my english sangat teruk!

Cik Cala, pinjam gambar ya ^^
see, cantik kan. i told u :) ok, memandangkan aku suka dengan fashion di legasi sekarang ni. mean, aku kan bertudung. dan pemakaian tudung sekarang bukan macam dulu. pemakaian tudung sekarang sangat terbuka. dan kadang-kadang, ada juga mereka yang memakai tudung tapi tak sesuai dengan baju yang mereka pakai. kadang, pelik juga. i mean, jangan jadikan pemakaian tudung itu semata-mata untuk fesyen sahaja. kalau boleh, biarlah sebab nak jaga adab sopan kita, aurat. as people know kan. kalau nak cakap bab-bab agama ni, i'm to low bout that. yang penting is, kita tahu kebatasan kita itu dimana. tak salah berfesyen ;)

then sebab itu, i told mama nak belajar menjahit balik ;) mama memang pakar bab jahit menjahit. as u korang nak tahu, my old baju kerja, kurungs semua mama yang jahit. baju nikah kawen aku pun mama yang jahit. pelamin semua, mama yang uruskan. thanks so much mama sebab jadi my hero for everything what i'm done ;) lepas ni moga-moga sentuhan menjahit semula tu datang dalam jiwaku :D

ok, why not korang kunjungi cala qisya now. bai!

Comments

  1. tak salah berfesyen, tp jgn smpai over limit dlm islam la. Hihi..linda pun suke gak tgok org berfesyen ni.

    ReplyDelete
  2. mmg suke gak ngn calaqisya nih :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara