Agnes Monica - rapuh [HD] Ost drama Kau Yang Terindah

assalamualaikum peeps!

just now,i duduk dekat cyber. bukan suka suka hati duduk sini, tapi ni je la tempat selain tunggu encik suami yang paling best dan memang berbaloi baloi la. selain boleh bersuka ria dengan klik ikan nuffy korang yang sempat aku jejak tu, dan boleh layari youtube dengan laju. memang best. hehe. tapi sometimes, duduk cyber melayari internet tak best juga. sebab kat sini, cyber selalunya budak budak yang masuk. tak lain, beperang sesama kawan main game perang. tak reti aku, why their parents tak kawal anak anak mereka ni main masuk sini. tak faham aku. huhu.

so, i sharing dengan korang, video music rapuh by agnes monica, which is ianya adalah soundtrack drama kau yang terindah yang mana hari ini 20.09.2012 adalah episod terakhir drama ni. hehe. so, enjoyed mendengar k ;) oh, i da ok dari demam. thanks for caring and asking bout me linda ;) lagu ni best!


Comments

  1. pn gojes..linda pun layan cite ni.best~

    ReplyDelete
  2. hehe. semalam episod last da. wehuu. suka tgk nelopa ;) plus nazim (ngam ke?) hensem :D

    ReplyDelete
  3. best endingnye....klu emma ngn nazim mst lg ok kan??hihihi

    ReplyDelete
  4. hehe. wei, jangan lupa hari tu ada search nama emma, and emma akan keluar dengan drama baru, and menjadi pelakon utama drama tu ;) klu tak silap i kot :)

    ReplyDelete
  5. ok je kot...nak kata best sangat endingnya takde la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah tu la. nak juga ending nelopa tu beckp kejap dgn mamat indon tu. kot2 nak keruhkan keadaan ke. ni mcm tersangkut kat situ. hehe

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara