a few random

September 13, 2012

assalamualaikum peeps!

adohai. geram betul dekat line internet dekat ofic ni. tau la free kan. kalau tahap nak update blog je, memang berbaloi baloi la jawapnya. tapi kalau da nak selesaikan hal ehwal peperiksaan staff, memang jenuh juga nak menunggu T_T

so, hello hi dear bloggers! ^^ miss me already? ya. i know. tidaklah aku menyatakan yang aku ini femes memes dan korang harus masuk ke sini kan. yang tu jauh lagi. dan memang tak kan femes memes pun :D

hari ni random sahaja la nak tulis. sebab tangan aku tak mengizinkan nak taip panjang panjang (alasan! tak de idea sebenarnya :D)

oh, pagi tadi seketika cuma bekalan letrik dekat ofic terputus. makanya seluruh ofic di tingkat 7 ni berkeadaan gelap gulita. sempat juga terjerit kecil ^_^ ye la da gelap gulita. takut juga. tau tau je la pejabat ni penuh dengan seribu satu cerita misteri yang ntah bilanya akan terungkai. hehe. baru baru ni pun before cuti hari raya hari tu, adalah lelaki ni terjun dari bangunan centre point kota kinabalu, sabah ni. di dakwa lelaki tersebut kurang siuman. and passed away ketika dan semasa itu juga. ye la, da terjun dari tingkat 5, tak ke naya nyawa macam tu. kalau hidup pun, 50-50 juga kot. mmm, macam macam ada.

oh eyap, sekarang ni memang tak da idea nak taip apa da. nanti sambung lagi la. bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images