Working Day!

assalamualaikum peeps!


da ada yang start keja semula macam daku ke? ^^ jawapnya sabar je la ye. orang duk masih cuti beraya sakan, aku da masuk keja. ala, tak pe la kan. siang hari pi keja, bagi perut kosong sementara waktu sebab malam akan beraya sakan. ecok pagi masuk keja, mata jangan cakap ar. kompom berat 10 tan beras ^^

so, bagi yang da masuk keja tu, selamat bekeja dengan cemerlang, gemilang dan terbilang la ye. jangan risau sebab jumaat ni akan bercuti semula. ^^ tak tahu cuti apa, sila lihat kalendar masing masing okei ^^ masa tu nak ke rumah terbuka ke, rumah tertutup ke, ikot suka korangla. raya kan sebulan. tak kan la raya seminggu berlalu, da ada yang tutup pintu tak terima tetamu kot. hehe.

but ya kan. selalunya lepas seminggu beraya je, ribu riban manusia pula da masuk keja, budak budak sekolah pula da start masuk sekolah semula. student U like anak buah aku pun tengah perah otak nak menghadapi exam. so, raya pun jadi suram. tak tahu la kalau kat tempat korang macam mana. Kota Kinabalu, Sabah mungkin ada yang macam tu. evendo aku pun macam tu juga. da masuk keja macam ni, memang masih ada kengkawan yang jemput datang umah. tapi rasa macam okei la boleh pegi juga, tapi tengok bos macam mana. kalau korang dapat bos yang baik hati macam bos aku, nasib baiklah. tapi kalau dapat bos yang kata, sudah sudahlah be raya tu, jawapnya...duduk ofic je la korang. ahahha.

sebut pasal raya ni. satu benda tak pandai nak dipisahkan. ceret beret! tak sah. sekarang ni pong, aku tengah nak memendam perut pasal nak bagi dia proses lama sikit. sat lagi berlari nak jumpa mr tan. hehe. nasib ar bilik ofic dekat dgn toilet ^^

so, aku tutup kat sini dulu, dengan ucapan Selamat Kembali Bekerja Semua! ^^

Comments

  1. terima kasih syg ^^ selamat hari raya aidilfitri buat kamu ya ^^

    ReplyDelete
  2. huhu..msh mood raye lg..xde mood keje lg..huhu

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya pn gojes
    linda start keje sok..sgt malas sebab da lame cuti..huhu..;)

    ReplyDelete
  4. Hurrah! In the end I got a webpage from where I be able to actually obtain helpful
    data regarding my study and knowledge.
    Review my website :: GFI Norte

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear, i'm done review your. :) good luck to u !
      anywa, can u please help me, to click button G+1 for this contest. thanks ya :)

      http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

      Delete
  5. Hello, Neat post. There's a problem together with your website in web explorer, might check this? IE nonetheless is the marketplace chief and a good part of other folks will omit your fantastic writing because of this problem.

    My blog post ... how to get pregnant fast

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara