sale sale salih

August 04, 2012

assalamualaikum ;)

jangan salih yakob suda. nampak gayanya kita da berpuasa half of month kan. tinggal half lagi. yahoo! (tetibe je hati rasa berdegup kencang macam citer dejavu di kinabalu gitu).

sebut pasal sale. sekarang ni memang giler giler sale. mana je korang pegi akan nampak perkataan sale tu. ahahaha. cakap lagi pasal sale ni. part nak mencari barang keperluan yang sepatutnya kita cari, kadang tak jumpa. tapi jadahnya pula terbeli benda lain. macam semalam. after sungkai, citer nak cari new pants for me. alih alih. encek suami punya pants pula terbeli. aku? ahahaha. hari ni tefikir nak kuar cari seluar keje baru. tapi tengok ar jika keadaan mengizinkan. sabtu ahad better duduk rumah dari keluar berjalan jalan dalam keadaan cuaca yang agak 'hot' kat bumi sabah ni ;)


rambang mata ar jawapnya ^^

cari apa selalunya sale?

ok, ni soalan cepumas giler giler. selalunya sale aku suka cari baju. tapi tu la. bila da kata cari baju, mesti akan terbeli benda lain. macam kemarin kemarin lepas juga. kata nak keluar hangout je dengan kak mimi, alih alih terbeli hangbag! ahahaha. tu belum lagi encek suami tahu aku terbeli. terbeli ye bukan tersengaja beli. hehe. bukan same ke tu :D

duet pun jangan cakap ar. belum lagi dapat gaji plus bonus plus elaun yang telah dituntut tu dapat. da meriah membeli belah dengan bersuka ria tahap gaban :D ini la kalau dinamakan wanita. wa..wanita ker?

adoi..kena bajet ni! ^^

You Might Also Like

2 comments

  1. Pantang ada sale especially nak2 raya ni. Happy shopping for raya Yatie! Liyaa pun tak sabar shopping walaupun kena tunggu duet elaun drpd encek Suami je :P

    ReplyDelete
  2. @Liyaa Mf

    hepi soping sama liyaa ;) lama tak masuk blog yatie. erk? ;)

    soping nanti ke make a list. cari yang penting2 je. ;D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images