Salam Aidilfitri 2012 Readers ;)

Selamat Hari Raya Aidilfitri Peeps!
assalamualaikum ;)

serius rindu nak post something kat sini. so sorry readers, jika ada yang menanti new entry gojes blog ^^ aku akan tulis sekejap sahaja. sebab mata tak mengizinkan nak menulis dengan panjang lebar. barisan nak pakai cik lappy aku pun panjang ke main kat belakang tu. tau tau je la kat kampung tak da line. bawa balik broadband hari tu pun, broadband pula da ditamatkan ke aktifan beliau. sob sob :D

so, my raya is felling good. so far so good la. beberapa hari sebelum raya adalah yang paling best. bukan sahaja best, tapi ada juga beberapa perkara yang agak menjengkelkan dan memenatkan dan merunsingkan. wa..macam macam ada kan. apa pun, Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012 buat readers Gojes Blog okei! 

later aku update lagi okei ^^

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara