Salam Aidilfitri 2012 Readers ;)

August 23, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Peeps!
assalamualaikum ;)

serius rindu nak post something kat sini. so sorry readers, jika ada yang menanti new entry gojes blog ^^ aku akan tulis sekejap sahaja. sebab mata tak mengizinkan nak menulis dengan panjang lebar. barisan nak pakai cik lappy aku pun panjang ke main kat belakang tu. tau tau je la kat kampung tak da line. bawa balik broadband hari tu pun, broadband pula da ditamatkan ke aktifan beliau. sob sob :D

so, my raya is felling good. so far so good la. beberapa hari sebelum raya adalah yang paling best. bukan sahaja best, tapi ada juga beberapa perkara yang agak menjengkelkan dan memenatkan dan merunsingkan. wa..macam macam ada kan. apa pun, Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012 buat readers Gojes Blog okei! 

later aku update lagi okei ^^

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images