Nuffnangers!

August 29, 2012

hey hello peeps!

did u know, yang nuffnang da tukar layout dorang? just nice kan. i mean, ada improve kat situ. cantik dan nampak lebih elegan la. tapi, ada sapa perasan tak yang ruangan code iklan tu payah sikit nak cari :D
yup. macam aku la. kena search dulu where coding tu diletakkan. cari punya cari, nak ambik semula coding tu, korang kena update survey korang dulu :D
lepas da update survey tu, baru korang akan dapat ruangan adds tu. ye la. rasanya macam tu la. sebab aku baru sekali try nak dapatkan coding tu semula. setelah blog aku ni di editingkan isi perut beliau ^^

la ni, tengah malas nak edit isi peruts blog ni semula, sampaikan tak nampak tabung baby aku berkeluaran kat sini. sob sob. tak pe tak pe. korang teruskan sahaja membaca apa yang patut kat sini. tanpa iklan nuffnang pun, korang masih boleh baca apa yang aku tulis kan ^^ lagi pun, sebelum tak kenal apa itu nuffnang pun, blog tetap blog. and akan terus menjadi sebuah blog untuk pengisian and di sharing bersama readers ^^

nuffnang. i love u! sat nanti i put u back okei ^^

You Might Also Like

2 comments

  1. dtg hinggap kat blog pn gojes..

    ReplyDelete
  2. yup..nuffnang dah tukar layout, nm[ka kemas dan cntik..;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images