kerana diriku begitu berharga ^^

assalamualaikum peeps!

 kemarin petang lepas abih keja, bawa suami pi basuh rambut sat kat kedai. kat umah pun boleh buat sendiri, tapi sengaja mengada kan diri nak juga ke salon. mahal sikit ayat tu :D 

yup, i'm the diva miva ^^
ok, ambik gambar sat sebelum tudung tu terbang seketika ^^ ye la, tak kan la nak basuh rambut plus cut sambil bertudung kan ^^

selesai kat situ, kita kuar dinner pula

chicken grill upperstar ^^
yang tu suami punya dinner. yang aku sudah tentu lamp chop siap dengan sos mushroom. evendo sos blackpapper adalah menjadi pilihan utama, tapi aku tatap pilih mushroom :D

sebut pasal lamp ni, peruts da memanggil manggil nak makan ni. stop kat sini dulu, Bai!

oh ya, and this morning breakfast dengan
.
.
.
.
.

nyum nyum! nasi lemak restoran malindo kota kinabalu sabah!

Comments

  1. da lame linda x gi saloon. huhu..x cukup mase. puan gojes..terliur linda tgok lamb chop tu

    ReplyDelete
  2. ^^ sekali sekala ke salon best juga linda. ar, linda tu ngam la kena pegi. da nak dekat naik pelamin nanti, boleh ke spa. banyak pakej yang murah ^^

    ^^ terliur erk? hehe. harus! :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara