Kepengunaan nya ada mobile Phone!

August 04, 2012

Ar masa ni la kepengunaan nya or pemakaiannya mobile Phone kalau tetibe je. apasal kerek sangat nak tulis like speking semenanjung pure ni :p ok maafkan saya ;D tetibe je 'blakout'! ditengah tengah hari. Eh silap. Di petang hari buta ni, sementara menanti nak bersungkai. Di tahap dewa dewi dahaga sambil melihat air kat bawah umah ni. Macam rasa nak minum je sekarang ni! Muhahaha.
Nasib ar mobile phong ni ada aplikasi blogger. Boleh gak make entry but not make love ye readers ;) ahahaha. Sapa setuju sapa setuju. Kalau blakout je, tak buat ape. Apa yang akan korang fikirkan dulu selain mengipaskan diri menggunakan buku sekolah anak anak korang plus anak anak buah korang. Ahahaha. Mestilah the bestie ever life, mobile phong! Segalanya ada dalam mobile phong. Facebook ada, foursquare ada. Nak tag korang kat bawah kolong rumah ke, betapa dalam bilik air ke apa ke pun boleh je. Hehe. Twitter apatah lagi. Semua ada! Erti kata lain, macam macam ada :D setuju tak setuju tak.
Makanya, disinilah aku berada. Di beranda umah tepi umah my sista duduk diam diam sambil rasa nak terjun ke air pun ada ;)
Wa!!! Cepatlah engko mr. Eletriks muncul. Sedap sedap aku tengok drama insyaAllah lakonan maher zain pulak engko blakout. Huhu

You Might Also Like

2 comments

  1. kdg2 bile tgh jumpe sum1 yg kite x knal, segan ke ape ke mesty hp kt tgan. prasan x.. ^^

    ReplyDelete
  2. @Natasha

    ahahha. perasan. kira mobile phong ni penyelamat keadaan sebenarnya ;D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images