Home Sweet Home

August 31, 2012

assalamualaikum peeps!

just now, i at mama home at kampung tambalang tuaran. sabah of course. and mama sebenarnya terkiciwa (sms mama macam tu) seketika sebab she was thinking yang aku tak balik kampung 'home' today. sepatutnya semalam da boleh balik follow big brother. tapi, suami pula ada agenda. so, i decide balik hari ini. mean, today. ketika dan detik ini aku pun da sampai kampung ^^

and mama as usual la. super aksited kalau anak anak balik kampung. lebih lebih lagi cucu pun ikut sama balik. spent time cuti tiga hari kat sini. ada juga teman mama. for mama, i was here and mama already told malam nanti mama nak sponsor bakar ayam. wehuu! super aksited semula ^^

and i was thinking too, if aku someday berada di tempat mama, menanti anak anak dia balik umah, bukan hanya untuk rasa masakan atau apa sahaja, tapi sebenarnya ada terselip 'gab' kat situ. yang tak boleh nak dikata dan dinyatakan dengan tulisan tangan dan lebih mengharap anak anak berada di sisi or ada di depan mata. and super asking, kenapa tak boleh balik sekejap evendo tak bermalam kat umah mama. i'm ur mama, and jangan buat mama terkiciwa perangai super duper kamu beribu riban alasan tak nak balik ^^

mama, i was here ^^ i love u!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images