did you?

assalamualaikum peeps!

sapa tahu apa itu gangnam style? sila let me know, boleh? ^^
selamat pagi readers! aku baru lepas dua kali bekfes. perut gajah betul la. hehe.
tak, awal pagi keluar bekfes dengan suami, da dekat panas matahari nak keluar macam tu, bekfes pula dengan kak mimi. ^^
yang bestnya is, dua dua kena belanja. wehu! tinggal aku duduk makan je jawapnya :P best kan? :D

yup! i;m good for my self too ^^

Comments

  1. kalau dapat makan free brapa kali pun takpe.. suka aje :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara