Cinta Muka Blog

assalamualaikum peeps!

ada yang masih berjaga ke jumaat malam sabtu ni? ecok cuti, malam ni bolehlah kot masuk tido lewat sikit ^^ bukan selalu pon kan ^^

ok, now i'm very very super tired. baru beberapa puluh minta tutup pintu umah mama sebab tak nak da terima tetamu. wa jahatnye. bukan tak nak terima da. tapi rasanya da dekat jam 10 malam tu, cukup cukupla tu kan beraya. orang pun ada juga rasa penat.

beraya, beraya juga. tapi kena berpadah padah. tak kanlah, hari ni nak beraya kena habiskan 10 buah rumah. ecok ada lagi. hari raya aidifitri kan sebulan ^^ ar, sebulan kalau tak abih lagi nak beraya kat umah kengkawan tu, korang buat buatlah acara menziarah pula ye :D

so. anyone perasan apa yang berubah dekat my blog? ^^ super duper simple. apa yang penting is, apa yang ingin aku tuliskan. kan? ^^ comel erk? oh yup. sudah semestinya (perasan! muntah darah mengaku comel. ahahaha) so, eyap. memandangkan cuti selama tiga hari ni, hopely i can editing something kat sini. or maybe to make two or three or maybe four new entry ^^
(wa, lagak diva miva nak buat entry bebanyak)

and eyap, aku stop kat sini dulu. sebab lately ni mata yang busuk suka sangat ajak tido awal. tak suka la! ecok kan cuti. ~sob sob~

ops. sebelum nak off cik lappy, i wanna say a bery bery Happy Merdeka Day!

Happy Merdeka Day from Nuffnang and Gojes Blog
kredit to Nuffnang

good nite!

Comments

  1. Salam Perkenalan Puan Gojes..

    Disini Mummy nak ucapkan selamat hari raya dan selamat hari merdeka..

    Take care

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya untuk mummy dan hepi merdeka untuk mummy sama ^^

    salam kenal mummy! :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara