blogger wajib terjah! hasrulhassan.com

August 04, 2012

assalamualaikum ;)

ok, those yang rasa korang punya blog patut dikenali ramai. better korang rerajin jejari runcing tu masuk plus terjah plus ziarah sekejap tuan punya blog hasrulhassan.com. jika korang bernasib baik, mungkin blog korang akan menjadi entry seterusnya ;)



why? sebab, tuan blog sangat rajin review pasal blog orang lain. seperti blog artis. ada view artis sebenarnya punya blog sendiri. kalau korang nak tahu sapa artis tu. yang rajin update blog mereka (sometimes i tink) korang harus ziarah blog abg hasrulhassan ni. aku kira dia otai. sebab tiap 5 to 10 minit mcm tu, entry baru beliau akan terpampang baru dekat senarai "hot news dari papamamarazi" aku tu. kalaulah aku punya idea sebaik mungkin, bolehla kot buat entry 2 3 4 5 6 7 8 9 10 sehari. wawawawa. :D

cepat cepat. entry terbaru abg hasrul ni tentang the bester blogger NISA KAY 'FRONT PAGE' dekat 'UTUSAN MALAYSIA' grap!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images