Biskut Raya Biskut Nestum

August 11, 2012

assalamualaikum ;)

Biskut Nestum

Coklat Chips

macam mana? cantik ke tak? ^^ okei, ni percubaan kali pertama nak buat biskut raya. sebelum ni tak pernah buat. mean, da berapa lama tak buat biskut ni. masa kecik² dulu bolehlah buat sikit². masa tu best, masih duduk dengan mama dan duduk umah lama. sekarang ni da nikah kawen macam ni, dengan rasa penat semacam je, main beli je la. hehe. lagi pun sekarang kan tetamu lebih suka nak makan lemang, ketupat, ayam masak tu masak ni. kan? ^^

ok, ni sista in law punya resepi. tengok resepi setebal novel yang ntah berapa ratus muka surat. serius kecopi sikit time buat biskut raya ni. tau² je la semua nak tunjuk pandai :D ahaha. ok, tapi dont judge the book by it cover ya. da bancuh² segala plus bakar, bagi sejuk sekejap ar baru rasa. mantap ke sentap. hehe.

ada few lagi yang da siap, lupa pula nak snap. apa pun, selamat membakar biskut raya ye buat readers ;) membakar, membakar juga, tapi keselamatan kat dapur jangan lupa di utamakan ye. ^^

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images