Anjung Senja, Kota Kinabalu Sabah

August 09, 2012

assalamualaikum ;)

for wanie, hari ni tak masak ape. and tak berbuka kat umah. hehe. hari ni berbuka dengan mcdonald. wehhu! sepatutnya kemarin berbuka dengan McD. tapi last last minit tukaq selera. berbuka dengan Lamp Chop. fav kita tu ;)


Lamp chop seperti korang nampak tu. tapi itu bukan lamp chop yang ala ala mahal seperti dekat upperstar or yang tempat tempat branded gitu. yang ni aku makan and berbuka dekat anjung selera. sambil makan sambil ar tengok matahari terbenam. sambil sambil duduk tengok air laut. kurang juga tekanan perasaan dekat ofic tu.)


the anjung senja
the beautiful landscape, kredit to empunya picha ;)


sambil tunggu makanan siap, boleh tengok matahari terbenam ;)
its such a beautiful place.
korang boleh google lagi for more.


so, petang ni McD! syukur alhamdulillah ^^

selamat berbuka semua

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images