selamat berhujung minggu ;)

July 13, 2012

malam dear readers ;)

wa. betul² bz lately. selalunya jumaat lunch adalah saat yang paling best dan suka suki nak update blog. tapi nampak gayanya, lunch td tetap bz teruskan keje 5s bilik baru. bukan aper. kita keje seharian dan lebih banyak masa duduk kat ofic. kalau duduk bilik ofic tapi mata tak sedap nak memandang, boleh jadi stress mata. bukan takat mata. rasa nak melarikan diri je dari ofic :P

ar. syukurla. benda yg pttnya aku nak settelkan kat bilik sumber td, da selesai. ada few thing lagi nak settelkan. tak pe. pelan² je la buat. lagipun bilik sumber, takat para pegawai nak pinjam buku, by call je. nak duduk lelama kat bilik sumber? hurm. haram jadah! bila ada meeting baru ar nak menapak duduk bilik sumber :D ok tak pe. ada juga uncle rassim tu nak temankan aku sat. tu pun sebab nak baca surat khabar. kalau tak. jangan harap! ahaha.

ok. apa yang baru? yg baru is. kakak ipar plus anak² buah plus my sista sibok kat dapur tgh buat cup cake. ecok ada belated besday party anak sista. so. malam ni gagah nak buat cup cake. aku? malas ar nak menapak reramai kat dapur. dapur kecik sebenarnya. hehe. so, duduk kat dpn cik lappy je la. rindu pula. rasa mcm lama tak duduk santai depan cik lappy tersayang ;)

oh ok. aku stop kat sini dulu. tak boleh nak lelama kat sini. sebab abg da nak dating dgn cik lappy aku ni. untuk readers blog ni, selamat malam dan selamat berhujung minggu. dan hey, jom tgk naziha kat tv3. okei? :D bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images