#review : Clear Solution Charcoal Cleanser by Simplysiti

July 27, 2012

anyone use barangan Simplysiti by Datuk Siti Nurhaliza? sebab aku baru sahaja mencuba produk skincare which is Clear Solution. boleh klik kat CS tu kalau nak tengok detail tentang produk ni. 

yang aku baru just pakai seperti botol sebelah ni kanan korang. rasanya Clear Solution cuma ada dua jenis kot. but toner (sebelah kiri korang) tak pakai lagi, sebab nak rasa sesuai tak sebenarnya dgn pencuci tu dulu. 

tapi da pakai pencuci tu dalam few days, rasa macam bestla. wangi pun wangi. rasa ringan je muka lepas pakai. erk. ar, yang tu aku tak reti nak bezakan. sebab sebelum ni pakai fair & lovely pun okei je. erti kata lain, produk produk apa pun kira ngamla :D wa mengada! so lepas ni i sure wajib beli toner by Simplysiti ni ;) korang yang masih tercari cari produk yang penjagaan kulit muka korang, come boleh try produk Simplysiti. ;)

later aku review lagi pasal produk ni k. yang penting is, bila pakai je muka rasa lembut je :) mungkin sebab produk ni buat kat korea kot :D (erk, korea ke?)

You Might Also Like

5 comments

  1. @Mira Adzlia

    ok for me syg. kalau nak cuba, tak salah kan. lgpun, kalau tak cuba mcm mana nak tahu sesuai ke tak dekat wajah kita kan ;) but I love this syg ;)

    ReplyDelete
  2. simplyyyyy sitiiiiiiiiiiiiiiiiiii,nt kulit segebu kak siti hehhehe

    ReplyDelete
  3. produk ss mmg ok tp harganya mhl sikit kann.. akak guna bedak n lipstick.. sbb tu jer mekap akak biar x pucat. .. takat ni ok2 jer...

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images