ramadhan tujuh

July 27, 2012

hey hello and assalam fellas!

syukur alhamdulillah. hari ini kita berada di ramadhan ke tujuh. dan apa yang telah kita lakukan untuk ramadhan ke tujuh selain membunsitkan diri sendiri :D syukur alhamdulillah. itu bermakna rezeki sentiasa ada bersama kita. tidak kurang makan dan minumnya juga segala keperluan yang ada. syukurla. sentiasa mengucapkan syukur itu amalan yang baik ;)

assalam jumaat semuanya. dan tengahari ini ofic agak sunyi sepi seketika. evendo telah diberikan arahan untuk bekerja pada waktu rehat, tapi sedia maklum dan sentiasa berfikir positive, hari jumaat bagi kita yang beragama islam sure akan ke solat jumaat. yang akak akak makcik makcik ibu ibu tu, jumaat ni la masa yang panjang untuk berehat seketika dari kerja yang sentiasa berlambak plus tak pernah kurang kurang tu dan ini lah waktunya nak merehatkan mata seketika. arahan tetap arahan, tapi bab ni rasanya perlu ada perkataan 'consider' seketika.

ok. dan aku hari ini memang tak sabar nak balik rumah. minggu ni rasa letih sangat sangat. sampaikan boleh terlelap seketika dalam perjalanan balik dari kerja. sangat sangat letih, mungkin sebab banyak benda untuk difikirkan. menggunakan otak untuk berfikir sometimes meletihkan juga. dengan puasa dan cuaca sejuk dalam ofic, bergabung menjadi satu meletup kat perut. perut pun bunyi bunyi kruk kruk oredi. ok, maafkan beta andaikan ayat beta da jadi seperti cakar ayam. mata pun rasa nak layu semacam da ;P

dan selamat berpuasa ke tujuh buat readers blog ni. maafkan beta sekali lagi jika ada komen komen yang belum di jawap. sangat super duper bz! bai :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images