iqram dinzly the pengacara program jalan-jalan cari makan baru

July 02, 2012

congrats! oh bukan ada sapa nak menikah kawen pun. dan tak sapa yang nak diberhentikan kerja. hehe. but nak say congrats buat my lovely besfriends ever TV3 stesyen number satu pilihan hatiku sebab telah berjaya menukar pengacara for rancangan jalan-jalan cari makan. mengantikan shiha dan that boys. i oredi forget that name. and yes, welcoming to iqram dinzly! brava bravo! and what everla.

kemarin da 1st starting iqram on air (tak pong kan) bukan on air pun. rakaman yang telah dibuat, as usual and suka tgk iqram. better dari sebelum ni. so, teruskan usaha awak sebab awak telah berjaya menambat hati encek suamiku untuk tidak lagi mengeluarkan kata-kata kesat bila time tengok program ni. (sebelum ni je. hehe)

so, i stoping here first. (oh my english broken!)


sapa tak tahu which one of the guy. itu dia pichanya ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. xsempat nk tgk...lupa...heheheh...time shiha and that boy..mmg sengaja xnk tgk tu yg jadi lupa..

    ReplyDelete
  2. Semalam x sempat tgk pun.....harap ramai org suka.

    ReplyDelete
  3. @Nyue

    :D ahaha. ok, jom tgk kat tonton.com.my ;)

    ReplyDelete
  4. @Nazayiena

    yup, harap yang sama juga kakak. sebab sebelum ni kalau tgk dekat fan page facebook jalan jalan cari makan tu, memang kena hentam teruk cara dorg mengacara ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images