(Gambar) Irma Hasmie dan Suami

July 20, 2012

uwargh! ye aku tahu, aku la orang yang paling last di dunia yang buat entri pasal pengantin baru irma hasmie dan suami. suka tengok gambar gambar nikah kawen sebenarnya. tak tahu la kenapa. agak agak nak naik pelamin sekali lagi kot. ahaha. insyaAllah. kot kot la ada yang nak seponsor naik pelamin sekali lagi kan. sapa yang tak nak :D


apa pun, selamat pengantin baru buat irma dan suami. awak berdua sangat sepadan like lisa surihani dan yusri ;) 
banyak banyak gambar, i love this one ;) nak tengok gambar perkahwinan irma lagi? klik SiNi okei.

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images