episod akhir drama samarinda ameera tv3

July 17, 2012

akhirnya, yang ditunggu² keluar juga. since mengeram dengan watak zila tu. at last, tamparan dua kali kat pipinya tu, memang dinanti²kan. klu boleh, nak suruh rita tu tolak kuat². baru padan dengan muka dia. geram betul la! episod ecok, padan ar muka dia lagi. da buat jahat dgn org, harus la dibalas jahat. sesuai! eeehhhhh. nak juga ku baling² dengan selipar jepung.

also, suka dgn watak rita malam ni. akhirnya, watak baik tak selamanya akan ditindas. kebenaran keluar jua. suker sgt²!


korang yg tgk drama ni, jgn lupa saksikan ecok final for this drama okei. ;) bai!

You Might Also Like

4 comments

  1. betul..geram tgk watak ziela tuh..ksian kat ameera..

    ReplyDelete
  2. mula2 tak layan citer ni... tapi lama2 tengok best ar... ermmm... malam ni nak tengok finale episode... ahakz...

    ReplyDelete
  3. geram sgt ngan ziela tu,jhat betul. memang patut kne tmpar

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images