bilik kerja baru. keadaan baru. situasi baru dan kerja baru

July 11, 2012

assalam! '
mari menghitung hari sebab berapa lama aku tak update something kat sini ;( wa. da berhabuk pula :D hehe.

ok, maafkan saya kengkawan. bukan sengaja tak nak menulis sesuatu. tapi lately was buzy women. dengan pindah pejabat dan kerja yang harus dikejar. as usual. kerja da mengejar pula. itu maknanya time table memang tak profesionalisme langsung. and dengan hati yang gembira. i was here. sebab da rindu sangat nak menulis sesuatu. kepala otak pun da memanggil manggil untuk menapakkan jejari runcing kat sini.

apa yang baru?

ok, come ucapkan taniah yang beribu riban kat aku. pasal aku da bertukar pejabat. bertukar tapak tanah. dari bilik yang memuatkan my beloved bos, my officemate dan bertemankan segala kabinet tepi dan kanan. but now, aku da berpindah tapak tanah. dulu duduk bahagian latihan dan sekarang masih duduk bahagian latihan tapi berubah sikit je, sebab kena pindah masuk bilik sumber aka pusat sumber pula. la ni, bertemankan buku-buku depan mata. kerusi meja yang tak reti buat bising at all. dan memang aku suka. dan lagi la suka sebab tak kan nampak bos depan mata. suka suki hati aku je nak buat apa dalam bilik sumber ni. sebab apa? sebab i'm the bos here! uwawawaaw. suka tak suka tak? :D ye. aku memang suka :P bagi x officemate yang duduk kat sini dulu tu, taniah sebab awak da berada di bahagian lama aku. that mean, awak akan menampakkan diri dengan bos setiap hari dan keadaan yang akan buat awak lebih bersifat terbuka dengan keadaan sekeliling awak. taniah buat awak ye :D yahoo!!


ok. itu sahaja setakat jam ini. sebab aku rasa, aku kena rest sekarang. untuk mengejar masa yang patut dan untuk diri sendiri. kita jumpa lagi okei ;)


i'm the bossie 


oh terima kasih cinta muka buku sebab sudi temankan beta :D

what i love about my bos? later i story okei ;) da..da!

You Might Also Like

1 comments

  1. TAHNIAHHH...semoga bekerja dengan lebih gigih dan berdedikasi.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images