thanks for our sponsor II

June 01, 2012

kesinambungan dari entri aku hari tu kat SiNi ;D thanks a lot to encek seponsor first. oh, sapa seponsor? seponsor by one of our pengarah. thanks a lot babe! kalau nak seponsor lain kali, kami okei sahaja. ahaha. and dalam dua hari tu, memang sangat pack jadual sebab rushing nak cari item untuk ditunaikan.
masa nak cari pula time bekerja. sebab semua orang tak boleh nak kuar waktu weekend bersama. biasalah kan hujung minggu harus bersama keluarga. nasib ar encek bos memang baik hati :P


memang jadual pack. ye la, kena cari item yang bersesuaian dengan price dan kena cari pula benda yang sama dengan semua orang. mean, 1 bahagian. kalau lain² nanti, mcm tak best pula kan :P

s0..we decide beli blazer :) senang dan mudah dan sangat sesuai untuk semua orang dalam bahagian aku. sesuai sama sebab on jun and julai ni, ada kursus besar yang kena handle. so, ok semua orang gembira dengan item yang telah dibeli  dan boleh pakai on that day. yahoo!

thanks seponsor! :P

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images