taklimat suruhanjaya pilihan raya 2012

June 04, 2012

petang readers,

tension ar! tangan belah kanan naik lenguh da. ni gara gara tido time lunch tadi. huhu. neway, pagi tadi aku attend taklimat spr. i think, parlimen akan bubar dalam masa terdekat. tapi yang pasti, mungkin bukan time bulan puasa. ye la, tak kan la nak kuar duty dan public nak kuar mengundi time puasa dengan cuaca yang tak menentu lagi sekarang ni. and, everthing is under control. hehe. oh, neways again, this is my first in my life which is, duty melibatkan hubby bersama. yehuu! biar hubby rasakan, how my feling meling bila bertugas dengan orang lain :P

so, those yang terlibat dengan pilihan raya nanti, aku ucapkan selamat menjalankan tugas. da like pengacara tv pula. hehe. oh, aku lapar! nak kuar cari makan dulu la..ta..ta.

You Might Also Like

4 comments

  1. x lama lg nak p/rayalah yea...

    ReplyDelete
  2. macam dah dekat je pilihanraye kan. Selamat bertugas ye pn gojes ..:)

    ReplyDelete
  3. @Nazayiena

    hehe..undi jangan tak undi. undi pada yang layak dan berhak di undi okei :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images