Senarai UPDATE 'Segmen Birthday Of This Month'

June 01, 2012

Assalamualaikum! ;)


22 Julai 2012 lama lagi kan? hehe. maknanya, segmen kedua saya masih lagi berlangsung. masih ada masa pada blogger yang nak join ;) saya okei sahaja. klik SINI for the segmen. ok thanks ;) but, for a while, spt yang saya janjikan. saya keluarkan listing pada blogger yang telah join this segmen. thanks! korang memang super duper comel. saya da jenguk korang punya entry semua. and saya sukala korang ni. suka suka giler! rasa mcm nak duduk lebih lama kat blog korang :(

ok tak pe. untuk mereka yang ada namanya kat listing ni, please be noted my mesej kat bawah entry ya. pada mereka yang berada pada angka 1 - 20 yang join my segmen ni, korang adalah otomatiknya layak mendapat give dari saya ;)

dan blogger yang angkanya 21 dan 22 itu, jika tiada penambahan selepas senarai ini dikeluarkan, anda adalah layak sama menerima give dari saya tanpa pemilihan random :P

Januari 
14. Nazayiena - (02 Januari)
15. ema_like you - (06 Januari)

Februari
4. Masz Sidek - (19 Februari)

April
2. Princess Syazliyana - (08 April)
10. pelengkap rusuk kiri - (08 April)


Mei
8. ieyra - (10 Mei) 
13. ¥ana Fauzi - (27 Mei)

Jun

1. amercorner (08 Jun)
9. Nurfarizan - (23 Jun)
6. Lina Kah - (25 Jun)
3. aisyah humaira' - (27 Jun)
12. bai baizura - (14 Jun)

Julai
18. sueshe - (08 Julai)

Ogos
16. nellyn lover purple - (15 Ogos)

September
5. Fazi Isma - (16 September)

Oktober
7. Fafaa - (14 Oktober)
17. ATIQAH - (12 Oktober)
19. MiRa - (26 Oktober)

November
11. Farra - (19 November)
 
Tarikh Lahir Tidak Diketahui:
20. Farahin Ahmad - (Noted?)

MESEJ DARI PUAN TANAH KEDAUNG: 
Emelkan saya
Number Entry Awak (Senang saya nak tahu awak yang mana 1 ;P)
Nama Penuh Awak
Alamat Rumah Awak (kang salah alamat, item tak sampai pula ;D)

contoh untuk awak awak semua :
(20)
Farahin Ahmad
d/a : alamat rumah awak awak :)  

 awak awak da siap, awak awak send kat inbox FACEBOOK "gojes fan page"

ok, i'm done here ;) insyaallah item akan dihantar dengan selamat. thanks!

You Might Also Like

15 comments

  1. saya ade kt list tu , 8 april .hmm~ means that sy kene meseg awk eh ? tk fhm :p

    ReplyDelete
  2. @Princess Syazliyana

    yup, send email to me syg :) hehe. u are done, saya da cek :D Tq

    ReplyDelete
  3. so means kena hantar kt fb la eh? kalau betul, saya dah hantar. saya yang 17 tuh :)

    ReplyDelete
  4. Yeahhh mira dapat,,,nanti mira send mcj at inbox at fb PUAN GOJES...^__^

    ReplyDelete
  5. @MiRa

    ahaha. there u are dear :) thanks!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Yana dah hantar details di fb puan Gojes , ID FB : Liyana Fauzi , Yana nombe 13 tuu:) TQ:D

    ReplyDelete
  8. Alamak. Izan baru perasan name izan da top 20. Ingatkan kena tggu sampai tarikh tutup bru klua result. Bdway, izan da emel details kat FB Pn. Gojes. Thanks!!!

    ReplyDelete
  9. Dh lama hntar details , kenapa tak smpai hadiah eh ?

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. sorry sgt2 syg, kita bz sgt lately ;( ada masa free nanti, kita pos kan okei ;) insyaallah sampai dgn selamat :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images