Seminar Kesedaran, Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan 2012

June 27, 2012

helo fellas! 

i'm free now. whats new bout me?! lagak artis siap nak update status terkini pula :P ok, kemarin da lepas satu kursus besar, kerjasama dengan pihak niosh before ramadhan menjelma then duduk diam² kat ofic, berlangsung dekat tingkat 3, grand borneo hotel kota kinabalu, sabah. ye la, da aku duduk sabah, mestilah buat kat sabah :P. melibatkan kakitangan seluruh dewan bandaraya kota kinabalu juga dan ada tiga pihak berkuasa tempatan sekitar kota kinabalu yang turut sama on this seminar. rasanya pagi tadi ada kot dalam berita wilayah rtm1 ;) 

urus setia tip top hensem dan macho man. also the ladies² bagai lagak pekerja hotel da. seriously yes. kalau ada yg tak perasan, our bahagian latihan staff memang tak nampak mcm gomen staff da. look like pekerja hotel yang tunggu vip² datang masuk dewan sebab ada urusan rasmi. blazer yang sama, tie yang sama dan skarft yang sama :P


the puan gojes yang tak gojes mana pun with my own blazer 
dan telah nampak spt pekerja hotel!


and yang bestie is, tiap kali ada event dekat hotel, harus punya satu bilik untuk urus setia. yahoo! boleh bebaring dan bermalas²an seketika. da tak sibuk depan meja pendaftaran, now time to sleep seketika. sebab tak suka dgr ceramah terlalu lama. buat sakit pinggang dan mengantuk!

ok², saya rasmi ni. saya rasmi ni!
 

da bermalas²an dekat bilik hotel. mari turun mall. memandangkan event buat dekat 1borneo hypermall yang mana segala²nya kat sini. ada hotel, ada panggung wayang suda semestinya. ada tune hotel dan ada apa lagi yang awak nak.ada atm, ada tempat makan yang best dan ada kedai rm5.00. yang mana barang²nya semua berharga rm5.00 sahaja. tak kisahla kecik ke besar ke. semua ada. apa lagi korang nak cari kat 1borneo. yang terkenal dengan pusat membeli belah terbesar di Asia Timur. lawala! baru google ni..hehe




see, memang malas! kerusi tu memberikan perkhidmatan mengurut dengan senang dan mudah. masukan seringgit dan korang akan rasakan urutan tumbuk² mesin tu selama 3minit. ada juga lima ringgit tapi tak ingat berapa minit mesin tu begerak. da penat bediri shoping bagai, korang boleh relaxkan diri seketika kat kerusi mengurut tu. ;) *sedap betul engko ye musa!

ok, i'm done here. itu adalah aktivitas kemarin. memandangkan aku nampak gojes kat gambar tu, makanya aku upload dgn segera entri ni. bai! :D

You Might Also Like

6 comments

  1. Bestkan urut badan lepas penat dgr seminar seharian....

    ReplyDelete
  2. @Nazayiena

    memang best sis. hilang penat seketika ;)

    ReplyDelete
  3. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

    terima kasih mak dara ;) hilang sakit pinggang kita baca komen mak dara :D love u!

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images