sakit pinggang gara² mentor 6!

June 10, 2012

Tajuk melampau sangat kalau takat tonton mentor 6 final buat sakit pinggang. Itu mengada²!

Assalamualaikum readers! Entri tak de beberapa hari ni kan. Rindu kat aku tak? Oh, rindu erk. Thanks! Muah². *gatalnye :p

Ok, maafkan saya :p melalut seketika sebab da few days tak update blog ;(

But, it seriously. Sakit pinggang da lebih seminggu, tak baik² lagi. pedih lulu betulla.

Kalau nak kata, kurang pengambilan minum susu, yup memang. Pasal memang aku tak suka bau susu. Susu kacang boleh lagi diterima pakai :p

See, betapa angkuh dan sombongnya dgn pengambilan minuman susu. Skg, da sakit pinggang. Huhu. Silap² nak reput. Wei, simpang malaikat ;(

And gara² sakit pinggang, sabtu lepas suami bawa pi berurut. Sakit gila masa untie tu urut. Satu bilik boleh dengar suara aku jerit. Ala bilik kecil je pun. Tp mcm tak bekesan apa pun. Sebab la ni masih rasa sakitnya. Dan rasa macam tak kurang² pun ;(

Arrrggghhh tension! K la, aku stop kat sini dulu..sebab tajuk entri memang da menjadi kenyataan! Sakit pinggang duduk lelama tonton mentor final! Babai ;(


Pssst: I voter caroline ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

2 comments

  1. amboi sampai sakit pinggang... deno tak tengok sbb tadi tengok masterchef... hehe

    ReplyDelete
  2. @deno

    :D morning deno. tu ar sampai sakit pinggang pula. hehe. ala, kita tak tgk masterchef, astro kat umah limit :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images