sakit pinggang bukan kerana mentor 6

June 11, 2012

hey hello hi fellow's! lunch nanti aku will going to ospital gomen dekat luyang. rasanya ospital gomen dekat kota kinabalu sabah ni ada 3 bangunan. one smc. setahu aku, smc ni separuh swasta separuh gomen. kira semi la kan. satu lagi ada kat penampang, iaitu hospital queen elizabeth. macam nama pemaisuri tu kan? hehe. yang ni menerima kes² kecemasan sahaja. and satu lagi is, opsital likas. kat sini pun menerima kes² kecemasan. tapi yang aku sure is, nak bersalin kena lapor diri kat ospital likas :P ahaha.

ok, so petang nanti around 1.oo pm will pegi ospital. memandangkan sakit pinggang ni da terlalu lama dan memang menganggu perjalanan kehidupan seharian, i decide better jumpa doktor pakar. malas dan penat da bermanja²an dengan suami pasal sakit yang tak pandai hilang² ni. bosan! :D

so, kengkawan. doakan aku dapat result yang okei ye.


ar betul la. sakit kat situ :(

You Might Also Like

4 comments

  1. salam puan gojes..takutnya tgk hasil scan tu..kenapa ada warna merah tu..semoga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  2. @Kasih Salina

    kakak, image tu pinjam dari prof. google kak :D

    thanks ya kakak. pagi ni akan update pemeriksaan kemarin :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images