#post random number sebelas

June 21, 2012

syukur alhamdulillah. bersyukurlah disetiap percakapan dan apa sahaja yang kita lakukan. bersyukurlah dengan mengucapkan alhamdulillah, memadai ;) perut da rasa kenyang. hati pun gembira. ar, bersyukurlah dengan rezeki depan mata :P now masa nak rehatkan minda kat sini. jam pun da berarak ke lunch time :)

hey hello fellas! mengada² betul. hehe. ok, syukurla acara penutup pertandingan badminton baru je selesai bentar tadi. thanks for penganjur yang rajin dan gagahkan diri buat penutupan siap makan² lagi. yang best is siap dapat hamper lagi. tu bagi yang menang je. yang kalah ni, tutup mulut jangan banyak cakap! ahaha. 

for my bos. taniahla bos! hamper boleh sharing kan. hehe. next year insyaAllah, jika belum diizinkan preggy lagi, boleh lagi turun padang bertanding dengan gagahnya :P ala, tu pun nasib² je kalah. hehe. hamper bos da masuk dapur ofic. terima kasih bos ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. wahhh bestttnya masuk pertandingan badminton.. mak dara sejak injured sampai skrg tak boleh lagi nak bersukan ni sedey betul huhu

    ReplyDelete
  2. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

    hi mak dara :) pertandingan semasa kawan ofic je :)

    mak dara, la ye ke. boleh kot bersukan benda lain yg tak perlu agresif. besukan untuk jaga kesihatan. ;)

    ReplyDelete
  3. nyue nie dah lama xbersukan...huhu

    ReplyDelete
  4. @Nyue

    syg, sekali sekala bersukan memang best! jom bersukan! :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images