Pesanan khidmat pelanggan

June 13, 2012

Assalam bloggers!

Selamat pagi semua, I tengah on the way ke kerja ni. Pagi ni jalan tak berapa jame sgt. Ye la, da kuar umah awal, jalan pun lenggang masih. Cuba ar kuar 7.3o mcm tu, sure tesekat dalam jame. Kang sista kata, kalau jame tambah lagi beli roti :p

I just wanna say good morning to u'ols! ;) senyum pepagi and pray everthing today is under control. Boleh? Hehe. Ok, so I stop here 1st. Tak blh nak taip lelama sambil mata mengadap hp and jalan. Kang pening seketika ;)

Psst: hey u, budak budak pompuan cantik cantik suka gaduh gaduh like lofa, tasha dan lyna ke? Tak sesuai ar. Zed zaidi kata 'bakal' sekat tawaran belakon untuk dorg ni. Mmm, macam macam ada dengan zed zaidi ;)

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

4 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images