Panas! Trafik blog 17k hanya Seminggu!

June 14, 2012

serius tak tipu pun, baru beberapa bulan dan tak sampai setahun kot blog ni, trafik memang belum sampai ke tahap 17ribu seminggu. blog sapa yang dapat trafik begitu tinggi, aku rasa blog korang awesome la! tak tahu korang buat macam mana sampai dapat trafik light siap jame lagu tu. boleh bagi tips erk?

ahahaha. itu dia. aku pun nak juga kalau trafik begitu. sapa tak nak. duduk diam, buat entri. tak tahu pun sapa datang mai masuk, tut² cek rangking seminggu dua, tekejut beruk dibuatnya dapat trafik mcm tu. tau² je la, trafik ni penting buat naikkan earn nuffy kita sama. mean, benda ni berkaitanla. kena dptkan trafik dan earn naik. simple je kan. tapi, nak mencapainya tu yang sometimes, aku pun kena befikir, how to make it. hehe.

dengan itu, aku nak share dengan korang. the greatest tips dari si empunya entry asal :P klik SiNi cepat! bai. :D

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images