nuffnang uniques visitor

June 19, 2012

morning blog,

status i dekat wall facebook pagi ni is, i percaya setiap apa sahaja yang berlaku pasti ada hikmahnya. seperti adanya pasang dan surut, juga adanya kemenangan dan kekalahan. dan kita tidak tahu apa yang akan bakal terjadi dimasa hadapan. kot kot nanti german bukan juara euro 2012. hehe :D

ok. pagi ni, aku ada urusan dengan kengkawan. dan i'm not the lucky one sebab urusan pagi ni tidak menyebelahi aku. so, i decide to move on. mungkin ada hikmah kenapa urusan pagi ini tidak menyebelahi diriku. tak boleh nak salahkan sesiapa pun kan. nasih diri sendiri bukan orang lain tentukan. dan i percaya, segalanya masalah punya jalan penyelesaian. cuma aku kena bersabar dan think posifive as i can.

i was siting here and ye la, kena fikir yang baik baik sahaja. tenang dan harus smart think. wa, da mcm guru sekolah pula da. and yup. unik visitor da berubah pula kan. rasa mcm, ya, harus ada pembaharuan untuk kebaikan. sapa yang da cek nuffnang pagi ni? atau aku yang terlambat cek. so, tak perasan unik visitor da jadi seperti image kat bawah ni.

comel dan sweet. :D



teruskan berkarya ya semua. tak perlu nak cakap pasal orang lain sangat. cakap pasal diri sendiri pun sudah memadai :) bai!

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images