my bestfriend wedding

June 02, 2012

malam dear readers ;)

yup, hari ni kawan baik aku bernikah kawen. and bila aku postkan entry ni, sofia telah pun sah menjadi isteri orang. syukur alhamdulillah.

 
sat tadi, bila aku masuk facebook, ada kawan sofia tag gambar, i think maybe masa nikah dia tadi. cantik and very simple. as i knew, sofia memang simple orangnya. tapi tak tahulah kalau sofia masih orang yang sama aku kenal dulu :) ye la, bila kita telah lama berjauhan dengan kawan baik kita dan persekitaran yang berbeda dan hari² yang berbeda tanpa kawan lama time sekolah dulu, i believe, everthing will be changing.

but, its not about i wanna story here. hari tu, memang dia jemput kat facebook. tau² je la kan, zaman moden. jemput pun boleh je melalui facebook :) and yup, sofia pun ada hantar kad jemputan kawen kat aku. tapi, ye la. seriously memang tak dapat nak attend :( dia kat ng. sembilan. aku kat sabah.
bukan tak nak pegi, memang nak pegi. tapi memang keadaan tak mengizinkan. sob². hopely dia faham :( apa pun, i wish selamat pengantin baru buat sofia and husband :) welcome to hubby and wifey intitle syg ;)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images